Pages

Saturday, April 13, 2013

di suatu Ramadhan, 7 tahun lalu;

bismillah
 
hari ini, sambil mengopi dan melayan lambakan artikel menarik di lewat petang, entah kenapa tiba-tiba terasa mahu log in akaun photobucket. berkali-kali usaha mengingat username tidak berhasil. akhirnya, reset password, dan bila kantung emel dibuka, rupa-rupanya username yang diguna pada sekian waktu yang entah bila ialah, -myrah07. mulalah terasa agak 'kepoyoan' di situ.
 
bukan itu soalnya.
 
ada banyak koleksi gambar. kebanyakannya foto-foto kenangan di matrikulasi uiam nilai,  gambar-gambar 'beraktivisme' usai spm, dan momen-momen sewaktu reunion bersama geng irshad (sekolah lama) di klcc. termasuklah gambar-gambar dari blog lama yang kesemuanya tanpa dipaksa, mencarik sengih yang sungguh maha lebar!
 
sesampainya ke muka akhir album, kali ini bukan sengih lagi, tapi aku tergelak besar. sebab ini;
 


"growing up is never straight forward. there are moments when everything is fine, and other moments where you realize that there are certain memories that you'll never get back, and certain people that are going to change, and the hardest part is knowing that there's nothing you can do except watch them"   ― alden nowlan
 ps: i love you :')
 

8 comments:

aku-bukan-robot said...

haha. comel.

najihahusna said...

hahaha .
kreatif insyirah .

:D

Umairah. said...

aku-bukan-robot;
:')

najihahusna;
waktu nie dia darjah 3, akak form 4. hehe. sekarang, dia pulak dah form 4. dah besaq, huu. XD

husna bila nak datang integomb? next week ada hari anugerah kan?



anis said...

Comelnye! ^^

Mengopi? Minum kopi-kah? :)

oh. anis pun suka letak no.7 di belakang nama anis. ehhe

Alyaa Ali said...

XXXXXXDDDDDDDD

nampak tak gelak guling guling di situ

masyaAllah. berbakat lah insyirah!

Umairah. said...

husna;
sori, time nie akak form 5. :)

anis;
yap. tapi baru nie kak su sebagai bekas student nursing pesan, jangan banyak minum kaffein. :')


alyaa;
ha, guling2 tu adalah yang lawak sangat tu. :3

alhamdulillah. dia suka melukeh tapi sekarang dia dah stop. malas, dia cakap. hesy.

kotlah boleh ganti beah osem ke nanti kan. huu, doakan XD

anis said...

alamak. anis dah boleh bayang kak su cakap macam mana. hehe. *kalau kita bercakap tentang kak su yang sama :D*

kebetulan. tengah mnum kopi ni. mmg best sambil layan blog akak ;)

Anonymous said...

hihi,comel :)

watak garang kak umy :p