Pages

Wednesday, September 19, 2012

fiesta November!


dari 'heroes' bermusim yang dibuat mingguan, hari ini tampil dengan medium konferens yang pasti lebih menggugah, dan memberi kesegaran. 
tertonjolya barisan speaker mantap luar dan dalam negara, dengan harga rm25 untuk pelajar uia, dan rm50 untuk luar, rasanya sangat berbaloi di tambah dengan seharian (pagi ke malam) kita menyental hati, dan menyumbat akal. sangat bukan mudah 'dihidang' dengan sajian sebegini, bukan?
pendek kata, berpesta ibadah, insyaAllah. dapatkan tiket di booth HEROES depan female entrance, uiam. saya sudah mendaftar, anda bila lagi? keh keh. ajak famili, sepupu-sepapat, sanak saudara, kawan-kawan dan semuanya!
ps: untuk kawan-kawan uia, kalau mahu tiket, boleh PM saya juga ;) ; fb

6 comments:

Sidratul Muntaha said...

Umy...
Terima kasih atas jemputannya di FB.
:)

Saya belum tahu kosong atau tidak waktu tu. Tengok banner pun dah tahu, mesti seronok ni. Tapi...

Ah, masa.

Umairah. said...

fatin;

ok fatin. tak mengapa.
doa-doakan, moga Allah izinkan.

ameen3 ;)

=) said...

tq jemput. tapi sorry, tak dpt dtglah =) maybe hasilnya akak boleh postkan dalam blog akak eh
doakan =)

Umairah. said...

sumaiyyah;
insyaAllah dik. :)
selamat terbang!

ps: jangan lupe akak.

Faaizz d. Zul said...

salam.
inkuiri.

masa tarikh ni, UIA cuti ke?

sbb, kalau ikut pengalaman, kelas macam biasa.

Umairah. said...

w'salam wrt

yap. cuti deepavali.

dalam academic calendar, rasa macam ada stated cuti.

ps: rugi rasanya kalau tak meregister, hah.