Pages

Monday, August 20, 2012

Raya ke-23.

semalam, mimpi aku adalah tentang wajah-wajah syaitan yang tertawa galak, sindir sinis pada aku, sambil katanya keras; 
"sebulan aku dirantai. sebulan aku diam. dan sebulan keluar masuk lokap aku pun, kau masih sebulan yang dulu? hah hah hah" 
harap mimpi aku tak benar, dan moga dia menangis.

tambatkanlah syukur, bertakbirlah dengan fitrah.
--



eidul mubarak

taqabballahhu minna wa minkum
ikhlas, maaf zahir & batin ツ
-- 

6 comments:

the fikirman said...

keep calm n happy eidul fitri :)

Umairah. said...

the fikirman;
jazakallahhu khayran

lela said...

salam. mcm mana nak buat gambar jd camni? tq :)

Umairah. said...

lela;

w'salam wrt

oh, yg nie cuma pakai photoscape. awak boleh gugel, dan download.

dlm tu, awak cuba cari animated gif. cuma drag photo yg awak nak, dan save as picture.

insyaAllah, simple! ;)

nadia rusli said...

umy cool!

Umairah. said...

fatin style~ XD