Pages

Friday, March 30, 2012

sela dua momen.

momen paling tenang bagi aku, adalah apabila aku tenggelam dalam ruang fikir yang dalam; nun ke akhirat -antara amal aku yang melayang-layang dan soal-soal malaikat

namun, momen boleh jadi paling kacau; saat -ruang fikir- yang sama bawa aku terbang jauh, mengimpikan amal-amal terhebat, tapi satu pun tak terbuat

hah, sela dua momen!

sumber: separuhlagi

10 comments:

-hazen said...

wah terinspirasi.

nusrah said...

tidak pernah mengetahui yang anda memiliki sebuah lagi laman di alam maya.. =)

Umairah. said...

hazen:
yg baik diambil, silakan
yg buruk, sesekali jangan :)

tiya:
tp kat situ umy byk merapulah, huhu (=,=)' #randomthoughts

tegur umy ye kalau salah.
pls :)

Faaizz d. Zul said...

oh, ada lagi satu.
rajin.

Umairah. said...

faaizz:
kita akan automatik rajin, buat benda yang kita suka

contoh; menjahit
subhanallah, nice! :)

Ila Husna said...

umairahshafei.....


Wah, nak tiru komen2 di atas...

tak tahu ada lagi satu blog yang sangat 'terangkat' saya melihatnya..

Saya mahu menjerit dalam ITD ini.. hihi..


~semoga Allah sentiasa meminjamkan ilham yang menginspirasi diri kita dan orang lain. :)




~2012: wajib ada buku!

Umairah. said...

jamilah:
jamilah selalu jd supporter umy apa sj yg umy buat :')subhanallah, terharu~

tp bila cuba belajar untuk lebih jujur, kita harus lebihkan berani kan? dan, hati2 menilai baik buruk. huh, itu susah. =,='

apapun, t.ksh jamilah :)

Ila Husna said...

umairahshafei,

bukan saya yang menyokong, ramaiii lagi.. :) menanti buah tangan umairahshafei.


:)

Anonymous said...

huda pn xtau akak ada lg 1

hehe :)

follower!

Umairah. said...

jamilah:
t.ksh jamilah ats sokongannya :)
tp, umy selalu konfius nak tulis buku ttg apa.

hmm :S

huda:
err :)

kat situ, random thoughts je huda
sbb tue akak tutup komen, dan takde kotak follower :D